Res med stil för snyggare bilder

Ska du ut och resa vill du självklart se bra ut för dina bilder vilka förmodligen även ska upp på sociala media. Kanske vill du dra dig till kallare breddgrader. Eller också till varmare.

Beroende på slutdestinationen för din resa behöver du tänka på lite olika saker vad gäller packning samt förberedning inför resan. Men det finns ingen anledning till panik. Ni behöver inte oroa er för att behöva lägga ut pengar på dyra kläder, prylar eller behöva packa en hel extra resväska att släpa runt på också. Klicka här för att hitta din semesterutstyrsel.

Några råd till er resenärer

Här nedan har vi listat några tips för att ni ska få till moderiktiga bilder under semesterresan, affärsresan eller nöjesresan.

  • För varmare, solsemestrar bör ni packa med tunnare linnekläder. Detta för att få svalka av vinden. Moderiktiga färger nu går i pastell eller olika nyanser av beige och senapsgul vilket även var väldigt populärt under 60- samt 70- talet.
  • Ni som ska till kallare delar av jorden har tur. Det är väldigt inne på modeshowerna i år med vinterrockar, jackor gärna långa, puffiga och stora med detaljer.
  • Oavsett kön eller var i världen du ska, bör du packa med en överdimensionerad kavaj då de är riktigt heta i år både till vardags som fest.