Börja din odlingskarriär med ett litet växthus

När det blir varmare ute och våren är i antågande börjar det klia i fingrarna att börja odla och plantera. Däremot är det inte alla som har en stor trädgård, varm södersol eller gröna fingrar. Som tur är finns lösningar på alla problem, så även de här.

Odla behöver inte vara svårt

När du har bestämt dig att odla blommor, grönsaker eller bär, behöver du se till att du har bra förutsättningar för att lyckas. Beroende på hur det ser ut där du bor behöver du olika hjälpmedel. Ett sådant kan vara ett litet växthus. Hos CDON hittar du flera olika modeller och storlekar.

Ett växthus behöver nämligen inte bara vara en stor byggnad i glas. Det kan vara en liten drivbänk som passar på din balkong eller en smal hylla till uteplatsen. Vilken modell som passar bäst hos dig är helt och hållet upp till dig. Tänk på att anpassa innehållet i växthuset efter dess storlek.

Vill du odla tomater kan ett större växthus vara en bra idé, medan det fungerar utmärkt att odla exempelvis gurkor eller aprikoser i ett mindre växthus. Sommarblommorna kan drivas upp i ditt där så att du kan fylla trädgården med vackra blommor.