Modeintresse finns i oss alla

Oavsett hur ung du är kan de flesta inte undgå att bry sig om vad de har på sig. För dig som har barn och i synnerhet för dig som har barn med ett modeintresse är det viktigt att hjälpa till att bygga en bra och stilsäker garderob.

Du kan börja med att kartlägga vad för typer av kläder som du har just nu. Finns det kläder som ditt barn kommer växa ur? Vad för faser i livet går ni igenom? Inledningsvis kan du börja med att kartlägga detta för att sedan gå in på vilka typer av formella kläder som finns i garderoben.

Hitta inspiration även till de yngsta

Det finns gott om inspiration att hitta på nätet. Idag finns det en hel uppsjö av bloggar och konton på olika sociala medier som inspirerar yngre men också dig som förälder att vidga era vyer. Titta på olika kändisar och deras barn. Tänk dig Zlatan och Helena Seger och elegansen som barnen bär på de olika galorna. Genom att handla på nätet kan du enklare beställa hem och testa på dina barn. Om du inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka kläderna. Det allra viktigaste i slutändan är att du är nöjd.