Vad som helst kan hända i Formel 1 2022

Efter många år av dominans från Lewis Hamilton och Mercedes har F1-toppen blivit mer jämn. Ferrari har gjort comeback efter många år av besvikelser och Red Bull ser starka ut efter förra årets succé. Formel 1 2022 ser ut att bli den bästa på länge.

F1-säsongen 2022

Charles Leclerc (Ferrari) började säsongen som en dröm, men det skulle visa sig bli en mardröm efter misslyckanden utom förarens kontroll. Till följd av detta har han tappat ledningen till favoriten Max Verstappen (Red Bull). Dessutom har racet i Monaco gjort att en annan Red Bull-förare blivit ett omtalat namn, nämligen Sergio Pérez. Han ligger just nu på en tredjeplats i världsmästerskapet med 15 poäng upp till lagkamraten Max Verstappen.

Formel 1 i Belgien

Mercedes mångåriga dominans har gjort motorsporten något avdomnad, men nu är det alltså något nytt i luften. Den här säsongen blir spännande. Därför är det också helt rätt läge att engagera dig mer och varför inte titta på F1-resor till Belgien? Förarnas älsklingsbana Circuit de Spa-Francorchamps har haft tre olika vinnare de senaste tre åren, Charles Leclerc 2019, Lewis Hamilton 2020 och senast Max Verstappen 2021, som för övrigt vann VM-titeln. Det stora Grand Prix-racet går av stapeln framåt augusti så du har gott om tid att planera din F1-resa!