Om det strulat till vid bostadsköpet

Att köpa hus kan vara en stor milstolpe i ditt liv. Det är sällan det blir tvister i bostadsköp eftersom de flesta köp går via en registrerad mäklare. För det mesta går det smärtfritt, men ibland kan det uppstå problem.

Drömköpet kan bli en mardröm

När du hittat ditt drömhus ska du såklart inte känna dig lurad på affären eller själva bostaden. Därför är det en bra idé att kontakta en jurist om du känner dig orolig. Steget är nämligen inte särskilt stort från att hitta det du tror är ditt drömhus, till att det blir en mardrömsaffär. Eftersom investeringen är så pass stor är det såklart viktigt att du känner dig trygg.

Få juridisk hjälp vid bostadsköp

Det är när bostadsköpet sker mellan privatpersoner som det kan bli problem. Det eftersom du då inte är lika skyddad av lagar och regler. Du kan anlita bostadsjurist om du råkar ut för problem. Det finns jurister som har lång erfarenhet och som kan hjälpa dig med allt inom bostadsjuridik.

Hos Hallquists Advokatbyrå får du en kostnadsfri konsultation av en bostadsjurist över telefon. Därefter kan du själv avgöra huruvida du vill anlita dem eller inte. Du kan även kolla i dina försäkringar om du har rätt till rättsskydd.